atlantis-banner

PORTO Montenegro na Sajmu nekretnina i investicija u Abu Dabiju

portomontenegro  0 9.1.15Kompanija Adriatic Marinas predstavlja luksuzno tivatsko nautičko naselje i marinu za superjahte na 8. Međunarodnom Sajmu nekretnina i investicija u Abu Dabiju (International Real Estate and Investment Show IREIS 2016), od 27. do 29. oktobra.

 

 

 

 


Na Sajmu, tokom tri dana, izlaže 132 kompanije iz više od 25 zemalja, a Porto Montenegro se prvi put predstavlja sa izložbenim prostorom na ovom prestižnom događaju orjentisanom ka investicijama u nekretnine širom svijeta. Porto Montenegro, sa hotelom Regent Porto Montenegro, jedini je projekat sa Balkana koji se ove godine predstavlja klijentima iz Abu Dabija i čitavih Emirata.

portosajam 1 28.10.16

Ovaj sajamski nastup kompanije Adriaic Marinas odlična je komunikacijska platforma za još jedno predstavljanje stambenih kapaciteta tivatskog nautičkog naselja, posebno kada je u pitanju izgradnja novog objekta Regent Pool Club rezidencije, čiji se završetak radova očekuje početkom ljeta sljedeće godine, kazala je Milena Bojanić, marketing menadžer za rezidencije u naselju Porto Montenegro. 

portosajam 2 28.10.16

Već tokom prvog dana Sajma u Abu Dabiju ostvarili smo odlične kontakte, koji nam omogućavaju dalje umrežavanje sa brojnim poslovnim subjektima, ali i direktnu prezentaciju klijentima iz Emirata, istakao je PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić. 

Ukoliko želite vanredno steći srednjoškolsko pomorsko obrazovanje ili Vam je potrebno polaganje specijalizovanih pomorskih kurseva pogledajte ponudu Otvorenog učilišta ''Libar''. Detalje saznajte OVDJE, ili na Fb stranici https://www.facebook.com/Uciliste.Libar

Za sajam je akreditovano više desetina medija iz Emirata koji se isključivo bave nekretninama, finansijama i investicijama, bili su izuzetno zainteresovani da čuju više o Crnoj Gori kao o novoj destinaciji. Posebnu prednost imaćemo nakon otvaranja avio linije Dubai – Crna Gora koju kompanija flydubai planira za sljedeću godinu.

POMORSKO učilište Atlantis iz Splita nudi svim pomorcima iz regiona: High Voltage Operation and Management Level. Detalje saznajte OVDJE.

portosajam 3 28.10.16

Bogati kupci iz Ujedinjenih Arapskih Emirata pridružuju se ovih dana hiljadama posjetilaca i gostiju koji dolaze da čuju više od najfinijoj ponudi nekretina u svijetu. Prednost pozicioniranja Crne Gore kao nove destinacije za UAE jeste dobra avio povezanost, izuzetne prirodne ljepote, kao i činjenica da građanima Emirata nije potrebna viza za ulazak u Crnu Goru.

portosajam 4 28.10.16

UKRCAJ!!! PREGLED slobodnih pozicija za ukrcaj agencija Sikimić Marine, DGS i Montenegroletter. Više saznajte OVDJE.

Sajam nekretnina i investicija IREIS ima za cilj da okupi lidere u poslovanju nekretninama, odnosno privatne i državne investitore sa Bliskog istoka, Evrope, Azije i Pacifika.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

web design