atlantis-banner

PORTO MONTENEGRO na vrhu liste svjetskih marina

portomontenegro 0 13.11.14Nautički centar Porto Montenegro u Tivtu na vrhu je liste od deset novih eksluzivnih svjetskih marina, prema mogućnostima prihvata najnovijih ultraluksuznih velikih jahti. Listu od 10 novih marina sačinio je uticajni portal „Yachting Pages“.

 

 

 

 

Činjenica da nakon upravo okončane izgradnje druge faze te marine, Porto Montenegro na vez može prihvatiti i giga-jahte dužine čak do 250 metara, tivatski nautičlki centar svrstao je na prvo mjesto liste.

porto 1 31.8.15

„Smješten u slikovitom okruženju zaliva Boke Kotorske, čiji je dio pod UNESCO-vom zaštitom, sa njenom raznolikom i interesantom obalom i planinskim vrhovima u zaleđu, Porto Montenegro ubrzano postaje jedna od najatraktivnijih novih marina u Evropi. Nakon najnovijih građevinskih zahvata, ova marina sada nudi mogućnost veza i za jahte dužine čak do 250 metara. Sve to kompletirano je smještajnim i uslugama trgovine i zabave u čitavom naselju koje okružuje marinu, luksuznim hotelom 'Regent' od pet zvjezdica i čitavim nizom restorana, barova i prestižnih butika”, piše „Yachting Pages“, detaljno predstavljajući svaku od 10 novih top-spot svjetskih marina.

PortoMontenegro1 27.5. 14

Navodi se da Porto Montenegro nudi i mogućnosti za zabavu i drugih usluga za članove posadi jahti, sa preko 50 trgovina i ugostiteljskih objekata, sportskim sadržajima, noćnim i klubom i nizom raznolikih dešavanja i organizovanim izletima u okruženju. 

“Ova marina ima i profitabilne ekonomske prednosti jer se nalazi van EU poreskog i carinskog sistema, a klijentima nudi i snabdijevanje gorivom oslobođenim carine, akcize i poreza, granični i carinski prelaz, kao i usluge popravke jahti“, piše „Yachting Pages“.

 

 

 

 

 

Izvor: Siniša Luković. Vijesti

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

web design