atlantis-banner

Marketing

Poštovani budući oglašivači i prijatelji sajta,
Pred Vama je plovidba.me, prvi crnogorski portal specijalizovan za pomorstvo I nautiku, savremenog dizajna, lako pretraživ i jednostavan za navigaciju, sa uočljivim i velikim prostorom za bannere.


U slučaju da se želite oglašavati kod nas, dovoljno je poslati mail na naše adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.,  (ili nas nazovete na brojeve telefona koji su dati u rubrici KONTAKTI), izrazite svoje želje i mi ćemo Vam poslati ponudu prilagođenu upravo Vama.


O svakoj se ponudi možemo naknadno dogovarati, pa nema razloga da se ne oglašavate u trenutno jedinom online pomorskom magazinu u Crnoj Gori.


Uz to, kod objavljivanja noviteta, proizvodi I usluge oglašivača imaju prednost nad ostalim, o njima objavljujemo članke kad god to oglašivač traži (ne naplaćuje se posebno), a takođe se objavljuju i ostale vjesti o svim oglašivačevim aktivnostima vezanim za pomorstvo i nautiku.


Postoje i opcije oglašavanja prilagođene posebnim zahtjevima oglašivača i one mogu biti predmet neposrednog dogovora.

web design