atlantis-banner

MSC Cristina oborila rekord luke u Haifi (Video)

msccristina 0 16.5.17Nekoliko mjeseci nakon dolaska broda Maersk Elba (13,092 TEU), te još nekoliko od Maerskovih mega- kontejnerskih brodova, kontejneraš MSC Cristina kapaciteta 13.259 TEU postao je najveći brod koji je ikada uplovio u izraelsku luku Haifa.

 

 

 

 


Ovaj kontejneraš, koji plovi u okviru 2M alijanse (Maersk, MSC), angažovan je na servisu koji povezuje luke u Južnoj Koreji, Kini sa Singapurom, Haifom i jadranskim lukama.
On je vezan na Carmel terminal u petak, gje je radio sa 4 STS krana kapaciteta 120 kontejnera na sat.

msccristina 1 16.5.17
U cilju pripreme za dolazak ovakve vrste brodova terminal u Haifi je nedavno obezbijedio dva nova STS krana, koji su pridodati na šest postojećih, te omogućavaju operacije sa 20 + 1 linija duž broda.

POMORSKO učilište Atlantis iz Splita nudi svim pomorcima iz regiona: High Voltage Operation and Management Level. Detalje saznajte OVDJE.

"Luka Haifa je jedina u Izraelu koja je u stanju primiti ovakva plovila, kako u pogledu infrastrukture, tako i efikasnosti. Dolazak MSC Cristine sve nas čini jako ponosnim”, rekao je prvi čovjek terminala u Haifi Eshel Armony.Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

web design