atlantis-banner

STIŽE novi rekorder: Novi najveći kontejneraš na svijetu je OOCL Hong Kong kapaciteta 21.413 Teu

ooclhongkong 00 16.5.17Na svečanosti koja je u nedelju održana u brodogradilištu kompanije Samsung Heavy Industries (SHI) na južnokorejskom ostrvu kršten je najveći kontejnerski brod na svijetu- OOCL Hong Kong, kapaciteta 21.413 Teu.

 

 

 

 


Prvi čovjek kompanije Orient Overseas (International) Limited (OOCL) CC Tung tim povodom je rekao: "Ovo je veoma uzbudljivo vrijeme za sve nas.

POMORSKO učilište Atlantis iz Splita nudi svim pomorcima iz regiona: High Voltage Operation and Management Level. Detalje saznajte OVDJE.

 

Riječ je o prvom našem brodu kapaciteta 21.000 Teu i biće pravi titan na moru. Nakon 2003. godine i broda Oocl Shenzhen koji je sa svojih 8,063 Teu bio naveći kontejneraš svoga vremena, ponovo je titula najvećeg kontejneraša kod nas”.

ooclhongkong 1 16.5.17

Direktor Tung je dodao i da je u današnjim uslovima oštre konkurencije i nastojanja da se troškovi smanje na minimum kompanija OOCL preduzela ovaj hrabar poslovni korak sa ciljem da poveća efikasnost I kvalitet poslovanja, a sa ciljem očuvanja svojih pozicija jednog od vodećih kontejnerskih operatera na svijetu.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

web design