atlantis-banner

PRVI naftni tankeri na LNG pogon stižu naredne godine

soviet 0 5.4.17Ruski brodаr Sovcomflot sklopio je sporazum sa holandskim gigantom Royal Dutch Shell o nabavci LNG bunker goriva za njihova nova četri Aframax Crude Oil tankera, a koji će postati prvi brodovi ove vrste u svijetu koji će koristiti LNG kao pogonsko gorivo.

 

 

 

 


Sporаzum između Sovcomflot (NKH Group) i Shell Western LNG B.V. potpisan je u ponedjeljak, a Hiolanđani su prihvatili obavezu da svojim bunker brodovima započne snadbijevanje brodova u ruskom Baltiku, po utvvrđenoj dinamici i na unaprijed određenim tačkama.

POMORSKO učilište Atlantis iz Splita nudi svim pomorcima iz regiona: High Voltage Operation and Management Level. Detalje saznajte OVDJE.

Ruska kompanija planira angažovanje ovih novih Ice Class tankera na liinijama između Baltičkog mora i sjeverne Evrope, pa će sveki od ovih jedinstvenih tankera imati 1A trup, što bi Rusima trebalo garantovati kontinuitet izvoza nafte iz Baltika. Za očekivati je da njihova gradnja bude završena u trećem kvartalu 2018. godine, kada bi trebalo da ovi tanker postanu operativni.

SREDINA APRILA!!! UKRCAJ!!! Agenciji Sikimić Marine Services potrebni pomorci za ukrcaj na Bulk Carriere. Detalje pogledajte OVDJE.

soviet 1 5.4.17

Sve više brodarskih kompanija odlučuje se za LNG kao alternativu konvencionalnim pogonskim gorivima, a u susret 2020. godini za kada je IMO najavio sprovođenje odluke o smanjenju sumpora u brodskim izduvnim gasovima ispod 0,5%.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

 • Poslednje vijesti
 • Komentari
 • Bozinovski Dejan 20.04.2017 09:20
  Da li primate motormene sa iskustvom na razne brodove.Ako može odgovor ili ako je neko upoznat sa ...

  Opsirnije...

   
 • Damir 16.04.2017 18:34
  Pozdrav gosp.Dabinović Naišo sam na ovaj članak .pa evo nadam se odgovoru. Inače moj otac je plovio na ...

  Opsirnije...

   
 • danijel 14.04.2017 19:41
  Dali vam treba maritime security imam iskustva imam seaman book,vakcinu zutu groznicu.Hvala

  Opsirnije...

   
 • Capt. Jovan Vukovic 14.04.2017 06:18
  Postovana www.plovidba.me, Komentar #1 je jako neprimjeren i nije ga napisao Capt. Jovan Vukovic ...

  Opsirnije...

web design