atlantis-banner

BROD dug 322 metra nestao na području Južnog Atlantika, spašena dva Filipinca

stellardaisy 0 2.4.17Ogromni južnokorejski Ore Carrier brod Stellar Daisy, dug 322 metra, nestao je na području Južnog Atlantika nakon što se posljednji put javio u petak dok je bio oko 2.500 kilometara od obale Urugvaja, objavilo je ministarstvo vanjskih poslova te države.

 

 

 

 


Na brodu su bila 24 člana posade, a dvojica Filipinaca spašena su sa splava za spašavanje u subotu, no drugi pronađeni čamci za spašavanje bili su prazni, prenijela je agencija Yonhap.

POMORSKO učilište Atlantis iz Splita nudi svim pomorcima iz regiona: High Voltage Operation and Management Level. Detalje saznajte OVDJE.

"Nastavlja se potraga za 22 osobe", objavilo je ministarstvo navodeći da je osam nestalih iz Južne Koreje, a 14 sa Fillipina. Južna Koreja zatražila je pomoć Brazila i Urugvaja.

stellardaisy 1 2.4.17

Stellar Daisy, nosivosti 260.000 tona, plovio je iz Brazila za Kinu s željeznom rudačom kad je poslao poziv u pomoć u petak, prenijela je južnokorejska novinska agencija.

SREDINA APRILA!!! UKRCAJ!!! Agenciji Sikimić Marine Services potrebni pomorci za ukrcaj na Bulk Carriere. Detalje pogledajte OVDJE.

U posljednjoj poslanoj poruci u petak član posade javio je da brod propušta vodu i brzo se naginje na stranu.

Komentari  

#1 stevo 02-04-2017 21:08
punta de madeira... krcaju 16000 tona na sat. dobro ga je nakrcao žuti pa napravio krak.. samo vi ukrcavajte kosooke...pitu ne pravi onaj koji ima već onaj što je navik'o...
Citiraj
web design