atlantis-banner

UPRAVITELJ stroja OSV broda u Meksičkom zalivu prijavio da je vidio ogromni svemirski brod

nlo 0  30.3.17Član posade OSV broda tvrdi da je u utorak na oko 80 milja od New Orleansa u Meksičkom zalivu primijetio neinedtifikovani leteći objekat NLO.

 

 

 

 


Brojni istraživači ovakvih i sličnih pojava trenutno su usresrijeđeni na rejon Meksičkog zaliva, a događaj je prijavljen i američkom National UFO Reporting Center, koji prati ovakve događaje u vremenu i prostoru.

U izvještaju ove službe se navodi da je upravitelj stroja OSV broda zajedno sa još četvoricom kolega 21. marta oko 07.00 PM po lokalnom vremenu, primijetio letjelicu koja je 5 puta veća od njihovog 73 metra dugog broda. Udaljenost na kome se navodni NLO nalazi bila je prema ovom izvještaju ¼ milje, a prizor je trajao 40 sekundi. U izvještaju stoji i da je, po riječima svjedoka, NLO nakon toga pod uglom od 30 stepeni odletio u nebo i kroz nekoliko sekundi potpuno nestao.

POMORSKO učilište Atlantis iz Splita nudi svim pomorcima iz regiona: High Voltage Operation and Management Level. Detalje saznajte OVDJE.

Očevidci takođe tvrde da je svemirski brod bio tamne boje, ovalnog oblika i da nije proizvodio nikakav zvuk.

nlo 1  30.3.17

U izvještaju National UFO Reporting Center stoji i da je telefonskim putem obavljen razgovor sa ovim svjedokom, te da se na osnovu razgovora dalo zaključiti da se radi o veoma staloženom, trezvenom i pouzdanom čovjeku.

SREDINA APRILA!!! UKRCAJ!!! Agenciji Sikimić Marine Services potrebni pomorci za ukrcaj na Bulk Carriere. Detalje pogledajte OVDJE..

“On procjenjuje da je barem 50 ljudi sa okolnih brodova i naftnih platformi moralo vidjeti ovu letjelicu, pa pozivamo sve eventualne svjedoke ovoga događaja da nam podnesu izvještaj o tome”, stoji na kraju izvještaja National UFO Reporting Center.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

web design