atlantis-banner

OT Logistic ne odustaje: Poljaci poslali novu ponudu za Luku Bar

lukabar 0 1.11.14Savjet za privatizaciju i kapitalne projekte danas će od 14 sati formalno odlučivati o prigovoru poljske kompanije OT Logistics. Suštinski, Savjet zapravo treba da razmotri poboljšanu ponudu poljske kompanije.

 

 

 

 


Prema saznanjima portal Antena M, Polajci su spremni da za istu cijenu koju su ranije ponudili dobiju dio Luke Bar koji se bavi operativnim poslom. Državi bi ostavili skladišta, bescarinsku zonu i hotel.

POMORSKO učilište Atlantis iz Splita nudi svim pomorcima iz regiona: High Voltage Operation and Management Level. Detalje saznajte OVDJE.

Poljaci i dalje nijesu zainteresovani za ponudu države da upravljaju Lukom Bar jer smatraju da su joj neophodne investicije.

lukabar 1 24.6.14

Prema saznanjima ovog portala ovo je vjerovatno posljednja šansa za dogovor države i poljske kompanije.

Ministar saobraćaja i pomorstva, Osman Nurković kazao je ranije da su odlučili da ponište tender zbog toga što predloženi model nije u interesu Crne Gore, jer se njime ne ostvaruju osnovni ciljevi privatizacije.

lukabar 1 25.7.15

“Konkretni razlozi za neprihvatanje ponude su niska cijena i nedovoljne investicije, nejasan plan ponuđača po pitanju ostale imovine Luke, mogućnost da kupac u kratkom roku kupi još 21 odsto akcija i postane većinski vlasnik, nepostojanje koncesionog akta sa jasnim obavezama ponuđača, kao i nerazjašnjeni odnosi sa Barskom plovidbom, Marinom Bar i nekim drugim preduzećima“, naveo je Nurković.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

web design