atlantis-banner

DOBIT “Crnogorske plovidbe” 492.268 eura, evo koliko iznose prosječne zarade

kotor 0 03.02.12Kotorska “Crnogorska plovidba” ostvarila je tokom prošle godine dobit od 492.698 eura, pokazuje zvaničan Izvještaj o poslovanju. Prosječna zarada u kompaniji koja se bavi iznajmljivanjem četiri domaća broda je iznosila 644 eura.

 

 

 

 


“Aktivnosti u 2016. godini su prije svega vezane za komercijalnu eksploataciju brodova što je postignuto punim zapošljavanjem brodova.

Takođe je puna pažnja bila posvećena izvršenjima finansijskih obaveza kao i održavanju tehničke ispravnosti brodova, što je rezultiralo izostankom zastoja i punom zaposlenošču brodova”, navodi se u dokumentu.

POMORSKO učilište Atlantis iz Splita nudi svim pomorcima iz regiona: High Voltage Operation and Management Level. Detalje saznajte OVDJE.

kotor 1 18.3.15

Prema Izvještaju, u kompaniji je zaposleno 12 lica, od čega je osam osoba zaposleni na osnovu ugovora o radu na neodređeno vrijeme a četvoro na osnovu ugovora o radu na određeno vrijeme.

Prosječna mjesečna neto zarada zaposlenih u administraciji u 2016. godini iznosi 644 eura.Osim navedenog broja, kompanija je u toku godine imala na brodovima stalno ukrcanih od 46 do 48 pomoraca. 

UKRCAJ!!! Agenciji Sikimić Marine Services potrebni pomorci za ukrcaj na Bulk i kontejnerske brodove. Detalje pogledajte OVDJE.

Svi pomorci se angažuju kroz ugovorni radni odnos preko zaključivanja i potpisivanja Ugovora o radu utvrđenih na standardnom obrascu ITF-a - Međunarodne federacije Transporta.

Glavni zadatak ove kompanije u ovoj godini biće iznalaženje načina za redovne uplate obaveza prema Exim banci zbog pada vozarina na tržištu.

“ Vozarine su trenutno na izuzetno niskom nivou, nešto iznad dnevnih operativnih troškova”, upozorava se u Izvještaju.

 

 

 

Izvor: Portal Analitika

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

web design