atlantis-banner

MEGA-KRUZER danas u Kotoru: Najveći brod koji je ikada plovio Bokokotorskim zalivom (Photo,Video)

naj 0 2.4.17Kotor je imao čast da danas bude prva luka u koju je uplovio brod "Majestic Princess", najnoviji mega-kruzer američke kompanije "Princess Cruises".

 

 

 

 


Stigao je iz tršćanskog brodogradilišta korporacije Fincantieri, odakle je isplovio na svoje prvo, petodnevno putovanje do Ćivitavekje, prenosi Radio Kotor.

POMORSKO učilište Atlantis iz Splita nudi svim pomorcima iz regiona: High Voltage Operation and Management Level. Detalje saznajte OVDJE.

Na probnom krstarenju putnici „Majestic Princessa" su članovi menadžmenta američke kompanije i predstavnici njenih najvažnijih poslovnih partnera.

Vrijedan 680 miliona dolara, sa svojih 143.700 bruto-tona i 330 metara dužine, „Majestic Princess" je najveći brod koji je ikada uplovio u zaliv Boke Kotorske.

Širok je 47 i visok 66 metara, a gaz mu iznosi 8,6 metra. Može ukrcati 3.560 putnika i ima skoro 1.346 članova posade.

Brod je stigao posredstvom agencije „Boka Adriatic" iz Kotora, a ponovno će se vratiti 6.aprila na svom prvom komercijalnom putovanju po Mediteranu.

U Kotoru će se danas zadržati do 17 sati.

SREDINA APRILA!!! UKRCAJ!!! Agenciji Sikimić Marine Services potrebni pomorci za ukrcaj na Bulk Carriere. Detalje pogledajte OVDJE.

Matična luka uskoro će mu biti Šangaj zbog čega je dobio ime “Sheng Shì Gong Zhu Hao” što na kineskom znači “Velki Svijet - Veliki Duh”.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

web design